Post by bundcafolaro on Feb 9, 2022 18:37:37 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Perfect Cream ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Perfect Cream IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ פריצת אסימונים רבים ▞▞▞
▞▞▞ Perfect Cream 2022 version ▞▞▞
המשחק הזה ממש נחמד אבל התוספות מבלבלות אותו אבל יש לי טיפ בשביל זה פשוט כבה את ה-WiFi שלך!
cream
Perfect Cream อาร์เคด fama
הייתי נותן לו 5 כוכבים אם לא היו כל כך הרבה פרסומות. ושמתי לב שרק מודעות mtv פועלות באפליקציה הזו! ומי שלא יודע ש-mtv הוא אפליקציה סינית חדשה עם מספר תוכניות טלוויזיה אז אני ממליץ על המשחק הזה אם לא אכפת לך מפרסומות
Perfect Cream Arcade moqi
זה משחק אחד הטובים אבל לא ממש
משחק נוראי
אני מאוד אוהב את המשחק הזה כל כך מספק וממש ממכר ומהנה. אני ממליץ על המשחק הזה הרבה. זה היום שלי ואני כבר מכור ואני ברמה 35.
Castle Defense 2 Strateegia kcvz
חיוע
המשחק מונע מדי פרסומת, פותח שידות או מקבל מטבעות נוספים או מקבל סקינים, אני מבין שזה בשביל הכנסה אבל יש כמעט פרסומת בין כל רמה. זה כיף אבל קשה ליהנות מהכיף עם מודעות שמפריעות לחוויה לעתים קרובות כל כך. אני מקווה שיהיה איזשהו שינוי! אחרת משעשע וחמוד!
זה הכי גרוע כמו שיש הרבה פרסומות ותלויי פעם בדילוג על הפרסומות ותמורת פרימיום זה יותר מדי ונניח שלקחת את זה אין בזה כיף. זה ממשיך לחזור על אותן רמות ולוקח הרבה אחסון זה בזבוז מוחלט
מעצבן משתי סיבות נורא: 1) המשחקים קצרים. 2) אם לקבל משהו אז זה לא נותן לקבל אותו.😥😭
ארקייד פשוט, ממכר / פעולה / משחק האסטרטגיה: turretz!◇ קרב בוס סופר epic!◇ תמהיל וצריחי משחק לבנות planet המותך שלך !!!◇ ולשדרג צריחים שלך למקסימום !!
אני אוהב את המשחק מאוד מספק וממש כיף. אתה יכול בקלות לעלות רמה ולפתוח דברים חדשים. מודעות מביאות פרסים נוספים! אני מאוד אוהב איך כשאתה אוסף מפתחות אתה יכול לפתוח שידות. בסך הכל משחק פנטסטי וקל! מומלץ לכולם.
אני מבין שהם צריכים פרסומות כדי להרוויח כסף אבל יש כל כך הרבה משחקים שאנחנו בעצם בלתי ניתנים להפעלה. זה בושה כי זה יכול להיות משחק בסדר
זה טוב מאוד אבל זה מאוד מאוחר כשאני מפסיק ללחוץ על הכפתור והציפוי ממשיך. כמו כן, יש הרבה פרסומות. אבל המשחק טוב לדעתי.
La crème parfaite Arcade ypez
Perfect.
Perfect Cream 4+. Playgendary Limited. מס׳ 86 ב-פעולה. 3.6 • 4K דירוגים ... Is perfect topping an easy task for you? Try and see, it's so soothingly cool.
יותר מדי פרסומות!! אחרי שתסיימו כל רמה, אתם צריכים לראות מודעה של 30 שניות..והמשחק משעמם לגמרי...0 כוכבים אם אפשר.. אל תורידו!!
זה משחק מהנה והכל אבל הקרם פשוט יורד לגמרי כשאתה לוחץ עליו
PC Controllers Joystick Zero Delay Arcade Game DIY Kits ...
Perfect Cream Arcade diys
محمد
אפליקציה טובה מאוד
זה מאוד מפגר והוא די משעמם, הרגע הבנתי את זה ואני משעמם בלי להעליב, נ.ב. אם אתה אוהב לשחק את המשחק אבל לא אוהב את זה בגלל הפרסומות פשוט כבה את האינטרנט שלך ולא תקבל פרסומות
ממכר. אבל מנויים?!?! למשחק מוריד מתחים!!! לא שווה לבזבז כסף גם אין הרבה מה לקבל מזה ושדרוג החנות שלך עולה ביוקר בצורה מגוחכת.
מודעות. מודעות. מודעות. אני מבין שזה נחוץ, אבל לא כל כך הרבה. אתה אפילו לא יכול ליהנות מהמשחק, ולהתאכזב ממנו בקלות.
זה מאוד טוב אני אוהב את זה
זה משחק בסדר, אבל אתה צריך לראות הרבה פרסומות כדי לעשות משהו והוא מתקלקל כשיש יותר מדי ציפוי בצד אתה יכול לראות את זה דרך הקופסה מה שמטריד אותי. זה גם חוזר על רמות הבונוס אבל זה כיף🙂
רק מוסיף. רק הורדתי והתקנתי אותו. השלמתי רק רמה אחת ונאלצתי להתמודד עם 3 תוספות וידאו. יותר זמן מושקע בהוספת וידאו מאשר במשחק. לא שווה את זה.
Perfect Cream Arcade diys
(דעתי) היא שהמשחק הזה ממש כיף! לא אכפת לי מהפרסומות אבל אכפת לי מהמשחק! אל תתנו לפרסומות להרוס לכם את היום! זה עדיין כיף! התעלם מהמודעות האלה והתחל לשחק! זה קרם מושלם!! קבל את זה כי השם שלו הוא קרם מושלם ואני מתכוון שהמשחק הזה מושלם! וזה משחק מהנה אתם שלא אוהבים את המשחק YOUR TOO PICKY!! יויר רק אומר שונא את המשחק בגלל פרסומות וואו אתה בררן!! לא אכפת לי מהפרסומות כי אני עדיין אוהב את המשחק הזה!! אז זה כל הסיבות שלי למה בסדר!!!
זה ממש טוב אבל אני משחקת רק בפירסומות כי אני לא מצליחה להוריד את זה יש לי טלפון של גאלגסי וזה לא יורד
Holy Land – Perfect Time – Daily Firming Cream – לינדו ...
זה משחק טוב אבל אני לא אוהב את קטע הפרסומות. יש כל כך הרבה מודעות במשחק הזה😱😱. זו הסיבה שאני נותן למשחק הזה 2 כוכבים
בסדר
המשחק הזה מדהים! קודם כל אין מודעות אבל במשחקים האחרים יש הרבה פרסומות אני לא אומר שהמשחקים האחרים גרועים זה פשוט זה, הם תמיד שמים פרסומות ואני לא אוהב את זה אבל המשחק הזה מדהים אחי! אני תמיד משחק בזה!😉😄
אני אוהב את הרעיון, אבל המשחק כל כך מפגר ונסגר. אנא תקן את הבעיה.
יותר מדי הוספות ובמקום המשחק הזה המשחקים שמוצגים בתוספת היו יותר מעניינים. הורדתי את המשחק הזה על ידי שראיתי את התוספת בטיקטוק חשבתי שזה יהיה מעניין אבל בכלל לא... כמה ראו את המשחק הזה הוסף בטיק טוק והגעתי לכאן כדי להוריד, המשחק הזה ראוי לשלושה כוכבים לא חמישה או לא שניים..
האפליקציה הכי מושלמת שהיה לי העולם
זה לא עובד כמו שצריך הקרם אף פעם לא מושלם....למרות שזה משחק עבודה חלק בלי שום הקפאות...זה לא משעשע כמו שחושבים
משחק משעמם,ותמיד החוזרים על אותם שלבים