Post by bundcafolaro on Feb 9, 2022 18:46:43 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Planet Craft: Mine Block Craft ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Planet Craft: Mine Block Craft IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code άπειρα νομίσματα ▞▞▞
▞▞▞ Planet Craft: Mine Block Craft 2022 version ▞▞▞
Έιδα των εικόνων
Τα γραφικά του παιχνιδιού δεν είναι τόσο καλά και είναι πραγματικά καθυστερημένα
Είναι ένα είδος δωρεάν minecraft όπως το trail. Αλλά παρακαλώ προσθέστε περισσότερα κρεβάτια και είναι λίγο αργό. Άρα δεν είναι κακό παιχνίδι.
Αυτό το παιχνίδι είναι ωραίο αλλά κακό Επειδή η προσέγγιση είναι τόσο κακή, πρέπει να μείνετε τόσο κοντά ακόμα κι αν είναι mincraft και έχει άπειρο χρόνο είναι σαν να είναι τόσο κακό χωρίς άνετα είναι απλά ενοχλητικό
Θα του έβαζα ένα 5, αλλά μακάρι να υπάρχει τρόπος να φτιάξω δέρματα ή να προσθέσω περισσότερα δέρματα. Είτε έτσι είτε αλλιώς, είναι ένα υπέροχο παιχνίδι!
To παιχνιδι ειναι απιθανο
°•♡~Θα πρέπει να προσθέσετε Music, Ravengers, Leads, Κάντε τις πύλες να λειτουργούν σε ιδιωτικούς χάρτες και Mabye που μπορείτε τώρα να ολοκληρώσετε επιτεύγματα σε ιδιωτικούς χάρτες, προσθέστε επιπλέον συντεταγμένες σε ιδιωτικούς χάρτες, έτσι ώστε το αρχοντικό του δάσους να μπορεί να είναι εκεί, Τυχαίοι νέοι ναοί , Προσθέστε χωριά, αξιοποιήστε τα σμαράγδια, Προσθέστε φυλάκια Pillager, Και κάτι μικρό σχετικά με τη δημιουργία προσαρμοσμένων δερμάτων για τον εαυτό σας, Και Προσθέστε emotes Short για χορό, και πολλά άλλα αν μπορείτε, με τους καλύτερους χαιρετισμούς The PlanetCraft Makers~♡•° ☆☆☆
Το παιχνίδι είναι χάλια που δεν μπορείς να αλλάξεις την ευαισθησία της περιστροφής του δακτύλου σου είναι τόσο δύσκολο να κινηθεί κυριολεκτικά. Και πραγματικά μόνο δύο άνθρωποι μπορούν να είναι σε έναν κόσμο που είναι ΧΑΜΟΣ Πραγματικά λέει πλανήτης ως το όνομά του θα πρέπει να είναι περισσότερο από τουλάχιστον δύο θα πρέπει να είναι τουλάχιστον περισσότερο από δύο! Όπως cmon, έχω τρία αδέρφια και ο Andy Mike και ο Lucas είναι πολύ δεμένοι, οπότε αν ο ένας από τότε δεν μπορεί να παίξει τότε ο άλλος δεν παίζει, οπότε διορθώστε το σπασμένο παιχνίδι σας παρακαλώ.
Tower Conquest: Tower Defense استراتژی qfme
Αυτό το παιχνίδι δροσερό και επαγγελματικό
Χρειάζεται περισσότερες διαστάσεις και κρεβάτια σε ιδιωτικούς χάρτες και μπλοκ στιγμιαίας διακοπής στο δημιουργικό.
Ήταν πολύ βαρετό που έπαιξα και αγόρασα ένα σπίτι και δεν με άφηνε, οπότε μην το εγκαταστήσετε
Τι κανει σουλια μου
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι, αλλά ειλικρινά μισώ τη νέα ενημέρωση όπου οι άνθρωποι μπορούν να σε σκοτώσουν μέσα στο σπάουν. 😕 Εντάξει, αλλά ε. Δεν είμαι ακόμα πολύ οπαδός του. Συγνώμη
xálıa pexnidı
Δεν μου άρεσε καθόλου
Είναι ένα από τα αγαπημένα μου παιχνίδια για να παίζω και λειτουργεί τέλεια. Δεν υπάρχουν πολλά να πούμε, το χειρότερο είναι ότι υστερεί λίγο. Εκτός από αυτό, είναι ένα υπέροχο παιχνίδι.
ΟΚ συγγνώμη για το σχόλιό μου
Planet Craft: Mine Block Craft Dobrodružné ibng
Καλό αλλά βαρετό και μονότονο. Μερικές φορές τα παιχνίδια παγώνουν και κολλάνε. 😓
Η Παιδιά ξεχωρίζει να κατεβάσει
Φανταστικό
Τέλειο είναι απλός όταν μπαίνω με πράγματα χωρίς ζωές δεν μου βγαίνει σπαθιά
Δεν υπήρχαν αυγά ωοτοκίας πουθενά για δημιουργική ή επιβίωση χάσιμο χρόνου Συγγνώμη αν μπορείτε να με βοηθήσετε να καταλάβω γιατί αυτό είναι κακό βαθμολογήστε το υψηλότερα
Αυτό το παιχνίδι καθυστερεί😭.. Και βγαίνει αυτόματα😭😭.. Στην πραγματικότητα δεν μπορώ να μιλήσω🙂🙂
Χαλιααααααααααα!!!καλύτερα να ακούσεις ζουζουνια παρά να παίξεις αυτό.με βγάζει κάθε 3 δευτερόλεπτα και δεν με αφήνει να παίξω άσε που κολαει τρελα
Παρακαλούμε προσθέστε ρυθμίσεις για τα χειριστήρια, όπως το να μεγαλώσετε τα μπουρτονάκια και να αυξήσετε την ευαισθησία
플래닛크래프트: 건설 서바이벌 온라인게임 어드벤처 tdxy
Διασκεδαστικό παιχνίδι αλλά μοιάζει πολύ με το Minecraft. Επεξεργασία: δείχνει ότι νοιάζεστε για τους παίκτες απαντώντας, νομίζω ότι το παιχνίδι θα ήταν καλύτερο αν οι χρόνοι φόρτωσης ήταν μικρότεροι και οι έλεγχοι είναι αργοί
Έπαιξα αυτό το παιχνίδι την πρώτη φορά, με σύνδεση στο Διαδίκτυο, κ.λπ. Αλλά όταν παίζω αυτό το παιχνίδι, τι βλέπω; Γίνεται φόρτωση και επιστροφή στην αρχική σελίδα, το έκανα άλλη μια προσπάθεια, αλλά εξακολουθεί να μην ανοίγει, γιατί το f*** θα φτιάξετε αυτήν την εφαρμογή εάν δεν μπορείτε να τη διορθώσετε, θα την επιδιορθώσετε και θα σας δώσω 5 αστέρια σε αυτήν, επίσης , αν δεν το κάνετε, θα απεγκαταστήσετε αυτήν την άχρηστη εφαρμογή και θα την αναφέρω, διορθώστε την...
Είναι καλό παιχνίδι και το συνιστώ σε όλους
Καλό είναι και τέλος πάντων Σάρα Τσόκα, και στο survival και στο creative Mode έχει και zombie και skeleton και όλα αυτά!Τώρα δεν ξέρω το γιατί!Απλά στο creative Mode δεν σε ενοχλεί! Μόνο στο survival Mode!
Πολύ ωραίο
Αυτό είναι ένα πολύ φοβερό παιχνίδι, αυτό που θέλω στην επόμενη ενημέρωση είναι να προσθέσετε φαγητό και όχλο σε δημιουργική λειτουργία και μερικά νέα μπλοκ! Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι και είναι ένας από τους καλύτερους κλώνους του Minecraft ποτέ.
Αυτό το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό. Και μου αρέσει να παίζω με τους φίλους μου.. αλλά εδώ και 2-3 μέρες δεν μπορώ να παίξω.. Δεν ξέρω γιατί.. όταν μπαίνω στο λογαριασμό μου με τον κωδικό μου, δεν με κάνει log in. ..Σας παρακαλώ βοήθεια🙄
ΠΑΡΑΚΑΛΩ Προσθέστε ότι μπορούμε να πουλήσουμε αντικείμενα για να πάρουμε νομίσματα και προσθέστε ότι μπορούμε να αγοράσουμε γοητεία. Επιπλέον, προσθέστε τη δυνατότητα Clan, όπως μπορούμε να δημιουργήσουμε μια φυλή και να προσκαλέσουμε παίκτες να συμμετάσχουν, είναι πολύ δύσκολο να βρείτε μια φυλή, επομένως προσθέστε αυτήν τη δυνατότητα παρακαλώ.
Αυτό το παιχνίδι είναι ωραίο να παίζεις. Και παρόμοιο με το Minecraft.. Όταν το πρωτοκατέβασα, δούλεψε τέλεια. Αλλά μετά από κάποια εβδομάδα, όταν προσπαθώ να συμμετάσχω σε αυτόν τον κόσμο, φορτώνεται, αλλά δεν με αφήνει ποτέ να συμμετάσχω, και είναι εξαιρετικά αργό. Εάν επιδιορθωθεί αυτό το πρόβλημα, θα δώσω σε αυτό το παιχνίδι 5 αστέρια 🌟
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι.. Και αυτό δεν είναι το ίδιο το παιχνίδι, είναι οι παίκτες. Μακάρι όλοι να μην κατέστρεφαν τελείως οικοδομήματα και βάσεις άλλων λαών. Είναι χάλια. Ναι, είναι απλά ένα παιχνίδι. Αλλά προσωπικά όταν βλέπω να καταστρέφονται πράγματα από τα οποία έχω καταστρέψει την ουρά μου, πονάω. Πρέπει να ευαισθητοποιήσουμε περισσότερο αυτό. Εκτός από αυτό, αυτό είναι ένα καταπληκτικό παιχνίδι!
Παίζω με τον αδερφό μου
Δεν μου αρέσει το παιχνίδι γιατί μου λέει διακόπηκε
Αυτό είναι το καλύτερο παιχνίδι στον κόσμο. Το παιχνίδι θα είναι τόσο δύσκολο σε υψηλότερα επίπεδα είναι πολύ σπάνιο σε αυτό το παιχνίδι. Το λατρεύω 😍
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι! Στην πραγματικότητα, αυτό είναι το μόνο minecraft που είναι διαθέσιμο σε κινητά. Λίγα προβλήματα που δεν μπορείτε να διορθώσετε.. 1. Όταν φεύγω από τον διακομιστή όλοι καίνε το σπίτι μου κλέβουν τα πράγματά μου 2. Δεν μπορείτε να συμμετάσχετε στο παιχνίδι των φίλων σας και να παίξετε μόνο εσείς 2, 3. Όταν παίζω εκτός σύνδεσης μερικές φορές είναι δύσκολο για μένα να κίνηση.. Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο να φτιάξεις ένα παιχνίδι και θα το κρατήσω
Ειναι το παιχνιδι που ποτε δε διαγραφω και ειναι το μονο παιχνιδι που συνδεεται με ΟΛΗ τη γη!!!Θα ηταν ποιο ωραια να μπορεις να κανεις "Friend" οπως στο Roblox για να τους κανεις teleport και να τους βρισκεις ποιο ευκολα...Θα με βρητε στη Fun City...Με λενε Mangle The Pirate Fox..........
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι. Υπάρχουν και άλλα παιχνίδια χειροτεχνίας, αλλά πρέπει να πληρωθούν για να παίξουν. Αλλά για να παίξετε αυτό το παιχνίδι, δεν θα χρειαστεί να δείτε καμία χρέωση, απλώς κατεβάστε το και ξεκινήστε να παίζετε.😍😍
Υπάρχουν παίκτες που σκοτώνουν άλλους παίκτες που ξεκινούν το παιχνίδι και δεν έχουν την ευκαιρία να ανέβουν ότι έπαιζα το παιχνίδι μου και ένας από τους παίκτες με σκότωσε εγώ και έχασα τα πάντα, δίνοντας σε αυτό το παιχνίδι ένα αστέρι
Ένα αρκετά καλό παιχνίδι, αλλά μπορείτε να προσθέσετε ban and kick και μερικά perms διαχειριστή για πολλούς παίκτες, ώστε να μπορώ να απαγορεύσω ή να κλωτσήσω προσβλητικούς χρήστες στον διακομιστή μου; Εάν το διορθώσετε, αλλάξτε τη βαθμολογία σε 5 αστέρια
Πραγματικά διασκεδαστικό! Παίξτε αυτό το παιχνίδι πολύ και ποτέ δεν γίνεται βαρετό! Δίνω μόνο 4 αστέρια γιατί μακάρι να υπήρχαν περισσότερα υλικά για να φτιάξεις και να μπορούσες να αλλάξεις δημιουργικό σε επιβίωση και επιβίωση σε δημιουργικό. Εκτός από αυτό, λατρεύετε αυτό το παιχνίδι!
Συνήθιζα να παίζω αυτό το παιχνίδι με την αδερφή μου ΟΛΟ τον χρόνο και (δυστυχώς) Διαγράψαμε το παιχνίδι για να αποθηκεύσουμε χώρο για τις συσκευές μας, αλλά στη δική μου προσπάθησα να κατεβάσω ξανά το gane αλλά δεν γίνεται λήψη, κάτι που με στεναχωρεί. παιχνίδι😢 Και θέλω πραγματικά το παιχνίδι πίσω
Βρήκα τον καλύτερό μου φίλο εδώ και υπάρχουν τόσα πολλά να κάνω, αλλά ο μόνος μου παράπονος είναι ότι αν μπορούσατε να διορθώσετε και να προσθέσετε περισσότερα κρεβάτια που θα ήταν υπέροχα και στη δημιουργικότητα, αλλάξτε το έτσι ώστε να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε πάγκο χειροτεχνίας και βιβλιοθήκη στο δημιουργικό όπως όλα αυτά τα εργαλεία και προσθέστε όπλα στο δημιουργικό. εκτός από αυτό αυτό το παιχνίδι είναι υπέροχο!
Το παιχνίδι είναι υπέροχο, μου αρέσουν πολύ τα νέα χαρακτηριστικά που προστέθηκαν στο 4.14. Ωστόσο, έχω μια πρόταση για ένα νέο χαρακτηριστικό, και αυτό είναι τα minecarts. Νομίζω ότι θα ήταν χρήσιμο τόσο για τη μεταφορά αντικειμένων όσο και για τη μεταφορά παικτών. Επίσης, μια διάσταση κάτω και στο τέλος θα ήταν πολύ ωραία.